PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Missionaire werkgroep E-missie Missionaire werkgroep E-missie

Deze werkgroep is begin 2014 ontstaan uit de samenvoeging van de in 1999 opgerichte activiteitencommissie Impuls en de in 2011 opgerichte missionaire werkgroep. De nieuwe, samengevoegde werkgroep bestaat uit een enthousiaste groep gemeenteleden (Ineke Koch en Frieda Smits), die als missie heeft om zowel gemeenteleden van de Vredekerk als mensen van buiten de kerk te bereiken en te activeren. Via het kerkblad Kerk Onderweg, de website, afkondigingen in de kerkdiensten en op het mededelingenbord wordt een ieder op de hoogte gehouden van de activiteiten. E-missie draagt jaarlijks een thema aan, waarmee in alle geledingen van de Vredekerk wordt gewerkt. Voor 2017/2018 is dat "Ons Open Huis".
Een aantal regelmatig terugkerende activiteiten zijn een bezoek aan een klooster (weekend), wandeling in de Kennemerduinen, filmavond(en), samen eten, paasontbijt, creatieve avonden, lezingen, open kerkdiensten...
Van een aantal van deze activiteiten vindt u nadere informatie hieronder.

terug
 
 
 
Vredekerk Soesterberg
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
PKN
JOP
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring
Gemeenteprofiel
Werkplan
 
 
 
Vredekerk Soesterberg
 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.