PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Missionaire werkgroep E-missie Missionaire werkgroep E-missie

Deze werkgroep is begin 2014 ontstaan uit de samenvoeging van de in 1999 opgerichte activiteitencommissie Impuls en de in 2011 opgerichte missionaire werkgroep. De nieuwe, samengevoegde werkgroep bestaat uit een enthousiaste groep gemeenteleden (Ineke Koch, Frieda Smits en ds. Renske Zandstra), die als missie heeft om zowel gemeenteleden van de Vredekerk als mensen van buiten de kerk te bereiken en te activeren. Via het kerkblad Kerk Onderweg, de website, afkondigingen in de kerkdiensten en op het mededelingenbord wordt een ieder op de hoogte gehouden van de activiteiten. E-missie draagt jaarlijks een thema aan, waarmee in alle geledingen van de Vredekerk wordt gewerkt. Voor 2017/2018 is dat "Ons Open Huis".
Een aantal regelmatig terugkerende activiteiten zijn een bezoek aan een klooster (weekend), wandeling in de Kennemerduinen, filmavond(en), samen eten, paasontbijt, creatieve avonden, lezingen, open kerkdiensten...
Van een aantal van deze activiteiten vindt u nadere informatie hieronder.

terug
 
 
 
Informatie

Opmerkingen of vragen?

Webmaster:

 
Externe links

Dagmeditatie

PKN

JOP

Kerkplein Soest

MijnKerk

Kerk in Actie

De Bijbel

EO - Geloven

 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.