PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Foto- en filmarchief Foto- en filmarchief

In de loop der jaren is er van diverse kerkdiensten en activiteiten een grote hoeveelheid foto's en/of films gemaakt, die hier niet meer opgeroepen kunnen worden, omdat zij niet voldoen aan de eisen van de ;in mei 2018 van kracht geworden Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG).  maar gearchiveerd zijn. Deze foto's en films zijn echter wel gearchiveerd. Hieronder vindt u een overzicht per jaar van de titels van alle gearchiveerde fotoalbums en films..
Vanaf medio december 2018 voldoen we aan de strengere privacyregels en komen er weer fotoalbums van de diverse activiteiten. Ga voor een overzicht hiervan naar 'Fotoalbums'.
Voor het verkrijgen van een kopie van één of meer foto's in een groter formaat (hogere resolutie), zowel uit een recent album als uit het archief, en de daaraan verbonden voorwaarden, kunt u contact opnemen met de webmaster.

terug
 
 
 
Informatie

Opmerkingen of vragen?

Webmaster:

 
Externe links

Dagmeditatie

PKN

JOP

Kerkplein Soest

MijnKerk

Kerk in Actie

De Bijbel

EO - Geloven

 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.