PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Kerkbalans 2021 Kerkbalans 2021

Kerkbalans is de grootste fondsenwerfactie van het land. Gedurende de actie-periode (17 januari - 7 februari 2021) hebben plaatselijke kerken door het hele land hun leden gevraagd een financiële bijdrage over te maken. We hadden het startmoment zo anders voorgesteld, maar zoals zoveel dingen deze tijd moest het allemaal anders. U zult daarom wel begrijpen dat óók de Actie Kerkbalans dit jaar door het corona-virus wat anders verliep dan eerdere jaren.
Maar we willen Kerkbalans juist om die reden nu extra onder de aandacht brengen. De schadelijke gevolgen van het coronavirus, zoals eenzaamheid, angst en onzekerheid, kunnen worden verzacht door mensen van een goed functionerende kerk. Juist het verbindende aspect van kerk-zijn is in deze tijd heel hard nodig. Bovendien lopen de vaste kosten van de kerk gewoon door en worden er extra uitgaven gedaan om contact te houden met gemeenteleden.
Hebt u dit jaar (ook weer) meegedaan? De kerk kan in een periode van sociale stilte zorgen voor verbinding en is harder nodig dan ooit. Maar ook onze kerk kan alleen bestaan dankzij de financiële steun van u, onze leden. Door uw bijdrage kunnen we onze belangrijke taken blijven vervullen en nieuwe plannen maken. De actie Kerkbalans 2021 met als thema ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’ liep van 17 januari tot 7 februari 2021. In deze periode werden alle leden bezocht en werd hen een brief overhandigd met het verzoek om financieel bij te dragen. De reacties zijn daarna weer opgehaald.
Heeft u de brief gemist en wilt u toch of alsnog een bijdrage geven? Dat kan natuurlijk altijd! Ons banknummer is: NL65 RABO 0373 7047 71 t.n.v. PG Kerkbalans.
Voor contact of meer informatie: e-mail bijdragen@pknsoesterberg.nl

terug
 
 
 
Vredekerk Soesterberg
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
PKN
JOP
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring
Gemeenteprofiel
Werkplan
 
 
 
Vredekerk Soesterberg
 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.