PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Kerkblad "Kerk Onderweg"

Kerkblad "Kerk Onderweg"

Het kerkblad van onze gemeente draagt de naam Kerk Onderweg. Het verschijnt 11 keer per jaar. De redactie wordt gevormd door drie gemeenteleden en staat onder verantwoording van de kerkenraad.
Abonnementen zijn op basis van een vrijwillige jaarlijkse bijdrage (richtbedrag € 15), waarvoor jaarlijks in oktober een acceptgiro wordt aangeboden.
Extra bijdragen of giften t.b.v. het kerkblad kunt u overmaken naar IBAN nr.  NL43 RABO 0373 7046 82 t.n.v. PG Kerk Onderweg. 
Wilt u het kerkblad voortaan ook ontvangen? Een e-mailtje naar is voldoende.

 
Coronavirus Coronavirus

Het eerstvolgende nummer van het kerkblad Kerk Onderweg zou verschijnen op 2 april a.s. Kopij voor dit nummer kon ingeleverd worden tot uiterlijk 26 maart a.s., 18.00 uur. I.v.m. de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus, zal deze editie van Kerk Onderweg echter niet uitgebracht worden. Van belangrijke zaken wordt u op de hoogte gehouden middels een wekelijks rond te sturen pastorale brief.
 
Advertentie plaatsen Advertentie plaatsen

Denkt u er over om een advertentie te plaatsen? Voor een gering bedrag bereikt u 11 x per jaar ruim 250 adressen in Soesterberg. De tarieven:
Hele pagina: € 90 / jr.
Halve pagina: € 50 / jr.
1/3 pagina: € 35 / jr.
1/4 pagina: € 25 / jr.
Vraag naar de mogelijkheden. E-mail:
 
 
 
Informatie

Opmerkingen of vragen?

Webmaster:

 
Externe links

Dagmeditatie

PKN

JOP

Kerkplein Soest

MijnKerk

Kerk in Actie

De Bijbel

EO - Geloven

 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.