PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Kerkdienst 11 oktober Kerkdienst 11 oktober
Om 10.00 uur is er in de Vredekerk een ZWO-dienst, met aandacht voor de Wereldvoedseldag. Voorganger is ds. R. Zandstra.
“Ik doe mee!” is het thema van deze ZWO-zondag, met de nadruk op de W van werelddiaconaat. Deze dienst is voorbereid met de ZWO-groep, die voor het eerst sinds het voorjaar ook weer in levende lijve bij elkaar geweest is. Het is helaas niet mogelijk om - zoals we anders altijd doen - na afloop van deze dienst verkoop van eerlijke producten te organiseren. Wel zal iemand vanuit de ZWO-groep de Schriftlezing verzorgen, en deze is uit: Ezra 1 en 3: 1- 6, waar de mensen die in ballingschap zijn de kans krijgen om terug te gaan naar Jeruzalem om daar de tempel te herbouwen.
Onze bijdragen en ons gebed wordt gevraagd voor landbouwprojecten in Rwanda, het land dat 25 jaar geleden werd getroffen en verscheurd door de genocide. Ria Jonkman, boerin uit Haule, bracht er via Kerk in Actie met anderen vanuit Friesland een bezoek aan diverse projecten en vertelt: “En toch hebben ze het land weer kunnen opbouwen. Dat heeft ook te maken met verzoening en vergeving. Daardoor willen mensen weer verder en kunnen ze vooruit. Het geloof speelt een belangrijke rol: ze willen God in alles dienen.” Doen wij mee?

Deze dienst wordt live uitgezonden op internet, via kerkdienstgemist.nl.
Van toepassing zijnde maatregelen i.v.m. de coronacrisis: klik hier.
Collectes alleen d.m.v. bankoverschrijving; klik hier voor informatie en rekeningnummers.
Dienst bijwonen? Dan van tevoren aanmelden: e-mail (info@pknsoesterberg.nl) of evt. telefonisch (06-48317023)
.
terug
 
 
 
Informatie

Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl

Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl

 
Externe links

Dagmeditatie

PKN

JOP

Kerkplein Soest

MijnKerk

Kerk in Actie

De Bijbel

EO - Geloven

 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.