PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Kerkdiensten Kerkdiensten
Vanwege de maatregelen i.v.m. het coronavirus, zijn er vanaf half maart geen kerkdiensten meer geweest. Inmiddels zijn de maatregelen dusdanig versoepeld, dat de kerkdiensten op 12 juli jl. weer hervat zijn. Wel moet rekening gehouden worden met de geldende corona-maatregelen. Daardoor zijn de diensten wat anders zijn dan gebruikelijk. De diverse maatregelen zijn vastgelegd in het Gebruiksplan van de Vredekerk. In dit plan wordt aangegeven hoe we, als we de kerk gebruiken, de geldende regelgeving uitvoeren. Enkele praktische punten hieruit zijn:
⦁    De 1,5 meter afstand moet gewaarborgd zijn, behalve tussen kinderen onderling of tussen leden uit één gezin. Dat betekent dat er maar een beperkt aantal mensen in de kerk aanwezig kan zijn.
⦁    Mensen die corona(verschijnselen) hebben worden verzocht thuis te blijven.
⦁    Registratie van de aanwezigen is verplicht. In geval van een calamiteit kan de GGD de lijst opvragen om contactonderzoek te doen. De lijst wordt na 4 weken vernietigd.
⦁    Voor registratie gebruiken we het systeem van vooraanmelding. D.w.z. dat men zich voor het bijwonen van een dienst dient aan te melden, bij voorkeur per e-mail (info@pknsoesterberg.nl) of eventueel telefonisch (06-48317023). De lijst van vooraanmeldingen wordt gebruikt voor aanwezigheidscontrole door de coördinator.
⦁    Iedereen wordt door een coördinator in de kerk naar een door de coördinator aan te wijzen zitplaats geleid.
⦁    Het ontsmetten van de handen bij binnenkomst is verplicht.
⦁    Tijdens de dienst is gemeentezang niet toegestaan, daarom zullen enkele cantorijleden o.l.v. cantor/organist André Verheus af en toe de liederen zingen.
⦁    Ook collecteren tijdens de dienst is niet toegestaan. Kijk voor een alternatieve mogelijkheid hieronder bij het artikeltje "Collectes".
⦁    Vervoer voor ouderen is helaas nog niet beschikbaar.
terug
 
 
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
Dagmeditatie
PKN
JOP
Kerkplein Soest
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.