PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Kerstpakket voor gedetineerden Kerstpakket voor gedetineerden
De  Stichting “Kerken & Gevangenen in Nieuwegein/Zeist” heeft veel vrijwilligers, die de geestelijke verzorgers in de gevangenissen helpen om iets extra's te kunnen betekenen voor de gedetineerden. Normaal gesproken zijn we bij de kerkdiensten, verzorgen we Alpha in Prison cursussen en allerlei andere activiteiten. Door corona moeten we helaas alles op afstand doen en we proberen op een creatieve manier toch te laten merken dat we aan hen denken.
Dit jaar willen we alle gedetineerden een kerstpakket geven, zowel in Nieuwegein als in Soesterberg/Zeist. Het gaat dan om 455 pakketten, die wat lekkers, wat nuttigs en wat gezelligs bevatten.
De kostprijs van een pakket is € 12,50.
Hiervoor zoeken we sponsors in de verschillende kerken in de buurt. Natuurlijk kunnen diaconieën bijdragen, maar het kan ook door gemeenteleden die een pakket  'adopteren'.
Helpt u mee door één of meerdere kerstpakketten te sponsoren? Klik hier voor meer informatie en om een donatie te doen voor een kerstpakket.
terug
 
 
 
Vredekerk Soesterberg
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
PKN
JOP
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring
Gemeenteprofiel
Werkplan
 
 
 
Vredekerk Soesterberg
 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.