PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Kinderkring Kinderkring

KINDERKRING

We hebben het de afgelopen tijd met de kinderen over Ruth gehad, hoe ze met haar schoonmoeder mee naar Bethlehem gaat, hoe ze daar aren mocht rapen op het veld van Boaz en hoe ze uiteindelijk met Boaz trouwt. Het was heel mooi om met de kinderen over verhuizen te praten. Berend wilde het liefst zijn vriendjes meenemen in de koffer en zijn zus wilde haar konijnen en schone kleren mee. Tijdens de hele mooie doopdienst van Bregje, hebben we het op haar verzoek over Daniel in de leeuwenkuil gehad, een mooi verhaal over moed en vertrouwen. De doop was erg mooi, zeker omdat zij er zelf voor gekozen heeft. Op de slotzondag namen we afscheid van Berend en Juliette die gaan verhuizen. We namen ook afscheid van Laura, die de overstap naar de tienerdienst maakt. Op haar verzoek hebben we naar het verhaal van de ark van Noach geluisterd, met name het stuk van de duif die terugkwam met een olijftakje. Dit teken van hoop spreekt haar erg aan. Het was mooi om de foto’s van Laura, in doopjurk tot nu, te zien met het prachtige nummer “a million dreams”. We wensen jullie veel geluk en plezier in de toekomst!
De (leiding van de) kinderkring heeft nu vakantie. We beginnen op de startzondag weer aan een jaar waarin we met de kinderen gaan kijken naar de mooie verhalen in de Bijbel en wat we daar met z’n allen van kunnen leren. Voor nu wens ik iedereen een fijne vakantie!

Maaike Verduijn

terug
 
 
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
PKN
JOP
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Vredekerk Soesterberg
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring

 
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.