PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Kloosterweekeinde 2014 Kloosterweekeinde 2014

In het weekeinde van 16 tot en met 18 mei willen we weer met een groep op kloosterweekeinde gaan. We hebben plaatsen gereserveerd in het Liobaklooster in Egmond-Binnen. We zijn daar in 2012 ook met een groep te gast geweest, en afgelopen voorjaar hebben we met enkele tieners een weekeinde doorgebracht in de “school voor de vrede”. In beide gevallen waren dat heel positieve ervaringen! De inschrijving is op de startzondag - 8 september 2013 - van start gegaan en alle plaatsen zijn inmiddels bezet. In het vroege voorjaar ontvangen alle deelnemers een uitnodiging voor een voorbereidingsbijeenkomst. Kijk voor meer informatie eens op de website van de zusters: www.liobaklooster.nl . Het begint daar al mooi met woorden van Hildegard Michaelis: “Mijn hart is geheel met U - het zingt het lied zonder woorden tussen Hem die altijd is - en mij zijn schepsel.”
Fotoverslagen van eerdere kloosterbezoeken vindt u hier. Maar: de beste manier om kennis te maken met  het kloosterleven, is om een keer mee te gaan! 

terug
 
 
 
Informatie

Opmerkingen of vragen?

Webmaster:

 
Externe links

Dagmeditatie

PKN

JOP

Kerkplein Soest

MijnKerk

Kerk in Actie

De Bijbel

EO - Geloven

 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.