PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Over ons Over ons

De huidige kerkelijke gemeente is in 2000 ontstaan door het "Samen op weg" gaan van de hervormde gemeente en de gereformeerde kerk, waarna beide gemeenten in 2004, conform de landelijke vereniging, verenigd zijn tot een gefedereerde gemeente, aangesloten bij de landelijke Protestantse Kerk in Nederland, de PKN. Per 1 januari 2014 is een volledige fusie tot stand gekomen, waarbij één gemeeente ontstaan is met de naam Protestantse gemeente te Soesterberg.
Het kerkgebouw, genaamd de Vredekerk, staat aan de Gen. Winkelmanstraat 101. Het is in 1967 gebouwd als onderkomen voor de gereformeerde kerk. Bij het "Samen op weg" gaan in 2000 is het in dezelfde tijd gebouwde kerkgebouw van de hervormde gemeente, genaamd De Hoeksteen, afgestoten. De Vredekerk werd waar nodig gerenoveerd en een aantal elementen uit De Hoeksteen, waaronder het orgel, werden overgeplaatst naar de Vredekerk.
Onze kerk wil met gebruikmaking van de elementen vieren, leren, dienen en ontmoeten een hartelijke en gastvrije gemeente zijn.

Wilt u contact met ons opnemen? Hier vindt u de benodigde contactinformatie.

terug
 
 
 
Vredekerk Soesterberg
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
PKN
JOP
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring
Gemeenteprofiel
Werkplan
 
 
 
Vredekerk Soesterberg
 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.