PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Tuinteam Tuinteam
Het multifunctionele tuinteam Vredekerk, bestaat uit vier leden van de mannelijke kunne, met ieder specifieke en unieke vaardigheden. Het team komt iedere vrijdagmiddag bijeen, van ongeveer 13.30 uur tot einde werkzaamheden. Eén lid heeft verstand alles wat groeit en bloeit en weet zelfs de Latijnse namen op te lepelen. Hij bepaalt of een plant mishandeld dient te worden, dan wel liefdevol wordt toegesproken. Een ander lid is een befaamd grassoloog en weet wanneer er wel of niet gemaaid dient worden. Bovendien moet het gras soms bijgevoerd worden. Een derde lid is buitengewoon vaardig in het op- en afrollen van haspels en weet uiterst behendig om te gaan met de daarmee verbonden apparatuur. Een vierde lid is een hartstochtelijk voorstander van het eenvoudige handgestuurde knip- en snoeiwerk en het daarmee gepaard gaande spierballenwerk.
Al met al functioneert e.e.a. uitstekend, zoals u natuurlijk allang is opgevallen. De flora staat te pronken als de eerste de beste mannetjespauw. Tijdens de koffiepauze worden en passant de kleine en grote wereldproblemen ook nog eens opgelost.
Als dringende bezigheden elders, zoals daar zijn, vakanties, kinderen bezoeken en kleinkinderen en andere nazaten bezighouden, hen niet verhinderen en er geen door het weer belemmerende omstandigheden zijn, dan, ja dan is het mogelijk om hen iedere vrijdagmiddag te komen bewonderen.

Op de foto hieronder ziet u het team in zijn werkomgeving, v.l.n.r.:
Bert v.d. Lee – Martien v. Leijenhorst – Boet Smit – Piet Klandermans

terug
 
 
 
Vredekerk Soesterberg
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
PKN
JOP
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring
Gemeenteprofiel
Werkplan
 
 
 
Vredekerk Soesterberg
 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.