PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Van de Voorzitter Van de Voorzitter

WE GAAN WEER VAN WAL !

Als ik dit schrijf hebben we net de startzondag met elkaar beleefd, waarin door Corry van Ginkel het nieuwe jaarthema ‘Aan tafel’ op een leuke manier is ingeleid. Er zijn al leuke ideeën geopperd, en ik nodig iedereen van harte uit creatief te zijn en met aanvullende initiatieven te komen. Mooi dat we ook weer het kloosterweekend gaan organiseren in april volgend jaar. Hiervoor hangt er sinds de startzondag een intekenlijst op het prikbord, let op, er kunnen niet meer dan 20 mensen mee. Dus als u meewilt niet te lang treuzelen 😉.

Door de verhuizing van Karin Prins is het even lastig om de digitale Kerk Onderweg vorm te geven. Karin was degene die dit helemaal verzorgde. We gaan proberen dit weer zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen, maar wellicht dat deze Kerk Onderweg en de volgende alleen op papier zullen uitkomen. Bert van Ginkel en Izak Cinjée jr. pakken dit nog altijd gezamenlijk op als redactie. Als er iemand is die hier ervaring/affiniteit mee heeft dan gaan we graag even in gesprek richting de toekomst.

Op 23 augustus hebben we een kennismakingsbijeenkomst gehad van de cantorij met Frits Klostermann. De komende maanden gaan we ervaring met elkaar opdoen en zal Frits maandelijks een oefenavond vorm gaan geven. Frits is heel ervaren en geeft ook leiding aan andere koren. Onder andere aan het Taizé koor dat in september ook bij ons in de kerk zal zingen. Het enthousiasme bij de cantorijleden is nog onverminderd aanwezig, dat is een goed teken.

Met de vakantie en de zon nog in het hoofd ga ik nu niet al te uitgebreid op de verschillende thema’s in zoals we die ook op de gemeenteavond met elkaar hebben besproken. We pakken de draad weer op en in een volgend Kerk Onderweg volgt hier verdere communicatie over. Als iedereen net zo’n zonnige en relaxte vakantie heeft gehad als ikzelf is de batterij weer goed opgeladen.

Jaap van den Hoek

terug
 
 
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
PKN
JOP
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Vredekerk Soesterberg
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring

 
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.