PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Violenmarkt 2022 Violenmarkt 2022

Al jarenlang verzorgt de ZWO in het voorjaar de zogenaamde Violenmarkt. Vorig jaar moest deze actie helaas t.g.v. Corona afgeblazen worden, maar gelukkig kan het dit jaar wel doorgaan. Op zaterdag 5 maart staan de bakken met schitterende violen weer voor u klaar buiten of binnen in de hal van de Ontmoetingsruimte van de Vredekerk, ’s morgens tussen 10.00 en 12.30 uur. Per tray (18 stuks) vragen wij 11 euro. Het verschil tussen kostprijs (Vaarderhoogt) en de opbrengst gaat naar het doel: Kansen voort jongeren in een achterstandswijk in Libanon, een doel van Kerk in Aktie. Op het moment dat deze info u bereikt zullen een aantal van u al benaderd zijn om één of meerdere bakken te bestellen. Mocht dat niet het geval zijn en u wilt graag meedoen, neem dan voor 28 februari contact met mij op. tel. 0640887878 of mail: jazijlstra1@gmail.com.
Hoe meer hoe liever. Er worden zowel grote violen als wel bosviolen aangeboden. De kleuren zijn divers, in onderling overleg kan uw bestelling geregeld worden.
 
Namens de ZWO
Hans Zijlstra
 
terug
 
 
 
Vredekerk Soesterberg
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
PKN
JOP
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring
Gemeenteprofiel
Werkplan
 
 
 
Vredekerk Soesterberg
 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.