PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Collecte diaconie 27 augustus Collecte diaconie 27 augustus

Schuldhulpmaatje Soest

SchuldHulpMaatje Soest/Soesterberg is in 2013 opgericht door het Diaconaal Netwerk Soest. Dit is een netwerk van een 10-tal kerken in Soest. Het netwerk onderhoudt het contact met de aangesloten diaconieën / caritas en richt zich op het bestrijden van armoede en sociale uitsluiting in Soest. Een SchuldHulpMaatje is het luisterend oor voor een hulpvrager, iemand die overzicht kan creëren in de financiële situatie. Hij of zij gaat zo nodig mee naar schuldhulpverlening, rechtbank, bewindvoerder, enz. Alles erop gericht om de hulpvrager in de toekomst weer zelfstandig te kunnen laten functioneren. SchuldHulpMaatje komt op voor mensen die (tijdelijk) geholpen moeten worden met hun schulden en achterstanden.
De hulpverlening van onze vrijwilligers is gratis. Dat spreekt vanzelf, maar daarom zijn wij afhankelijk van fondsen, donateurs en bijdragen van partners met wie wij samenwerken. Met een financiële bijdrage maak je ons werk blijvend mogelijk.

Collectes zijn er fysiek en ook d.m.v. bankoverschrijving; kijk hier voor informatie en rekeningnummers.

terug
 
 
 
Vredekerk Soesterberg
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
PKN
JOP
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring
Gemeenteprofiel
Predikantenprofiel
Werkplan
 
 
 
Vredekerk Soesterberg
 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.