PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Doop / Huwelijk / Overlijden Doop / Huwelijk / Overlijden

Zoekt u informatie over de doop, wilt uw huwelijk kerkelijk laten inzegenen of wilt u met ons in contact komen i.v.m. een overlijden, dan vindt u op deze pagina meer informatie hierover.

 
Doop Doop

Er zijn geen vaste data vastgesteld voor doopdiensten. Wilt u een kind laten dopen of mogelijk zelf gedoopt worden, dan kunt u het beste contact opnemen met de scriba, via een e-mail naar  info@pknsoesterberg.nl. Wij nemen dan zelf zo snel mogelijk contact met u op.
In de voorbereiding zal met u gesproken worden over de betekenis van de doop, er zal in overleg een datum worden vastgesteld voor de doopdienst en er zal gesproken worden over de liturgie en de inhoud van de dienst.

Voor wie er nog over nadenkt of je wel of niet je kind(eren) ten doop zult houden, is door de PKN een mooi geïllustreerd boekje uitgebracht, onder de titel “Ik doop je”, voor wie een kind of zichzelf wil laten dopen of er meer van wil weten. Met onder meer algemene informatie over wat er bij dopen komt kijken, aandacht voor kinderdoop en volwassendoop, en materialen voor geloofsopvoeding en het geloofsgesprek. Het boekje kost € 4,95 en is eenvoudig te bestellen via de webwinkel van de PKN (zoeken op: doop).

 
Huwelijk Huwelijk

Gaat u trouwen en wilt u uw huwelijk kerkelijk laten inzegenen? Dan kunt u het beste contact opnemen met de scriba, via een e-mail naar info@pknsoesterberg.nl. Wij nemen dan zelf zo snel mogelijk contact met u op.
In de voorbereiding zal met u gesproken worden over de betekenis van de inzegening van het huwelijk en er zal overleg zijn over de liturgie en inhoud van de dienst.

 
Overlijden Overlijden

Als u in geval van een overlijden in contact wil komen met de kerk, neem dan contact op met de scriba van de kerkenraad, of met één van de kerkenraadsleden of met een van onze pastorale medewerkers.
Uitgebreide contactinformatie vindt u hier.

 
 
 
Vredekerk Soesterberg
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
PKN
JOP
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring
Gemeenteprofiel
Werkplan
 
 
 
Vredekerk Soesterberg
 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.