PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Collecte diaconie 28 maart Collecte diaconie 28 maart

Hospice De Luwte Soest

Het hospice heeft twee kerntaken: vrijwillige terminale zorg in een hospice en vrijwillige terminale zorg bij mensen thuis.
Liefdevolle zorg verdient uw steun! Wat als iemand te horen krijgt dat het einde van zijn of haar leven nadert en niet thuis kan blijven wonen? Dan is er De Luwte Hospice & Thuis. Zowel een plek waar warmte, liefdevolle zorg en begeleiding is voor gasten én hun naasten, als vrijwilligerszorg ter ondersteuning van mantelzorg in de thuissituatie of in een (zorg)instelling. Een belangrijk deel van de inkomsten van De Luwte is afkomstig van donateurs en giften. Door deze financiële steun kunnen we de organisatie laten bestaan op de manier zoals we voor ogen hadden en hebben. Zo hebben wij als uitgangspunt dat iedereen welkom is in De Luwte, óók wanneer er geen geld is voor de eigen bijdrage voor het verblijf. In een dergelijk geval wordt het tekort aangevuld vanuit de donaties. Ook u kunt ons ondersteunen door uw gift. Hartelijk dank.

Collectes zijn er fysiek en ook d.m.v. bankoverschrijving; klik hier voor informatie en rekeningnummers.
 
terug
 
 
 
Vredekerk Soesterberg
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
PKN
JOP
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring
Gemeenteprofiel
Werkplan
 
 
 
Vredekerk Soesterberg
 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.