PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Collecte beschrijvingen Kerk en pastoraat Collecte beschrijvingen Kerk en pastoraat

30 januari 2022: Kerk en Pastoraat, Kosten Predikant .
We hebben regelmatig in onze kerk gastpredikanten, deze krijgen een onkosten vergoeding. De gemiddelde opbrengst van de collecte is niet toereikend om deze kosten te betalen. Het zou fijn zijn als u meer bijdraagt zodat we niet behoeven te bezuinigen op de kerkdiensten.

6 februari 2022: Kerk en Pastoraat, Kosten eigen jeugdwerk.
De opbrengst van deze collecte wordt gebruikt om de kosten van de kindernevendienst, tienerdienst en jeugdwerk in onze eigen kerk deels te dekken. Natuurlijk hebben zij materialen/leermiddelen nodig die moeten worden aangeschaft. Deze collecte wordt van harte aanbevolen om onze vrijwilligers die middelen te kunnen geven.

13 februari 2022: Kerk en Pastoraat, Aanschaf goederen voor na de kerkdiensten .
Zodra corona verdreven is en we weer lijfelijk naar de kerk kunnen zal er weer een bakje koffie met een koekje worden geserveerd. Met deze collecte hopen we de gemaakte kosten deels te kunnen dekken.

20 februari 2022: Kerk en Pastoraat, Exploitatie kerk.
Het kerkgebouw wordt bijna alleen gebruikt voor de zondagse erediensten. Helaas hebben we geen vaste huurders meer, af en toe een vergadering en een begrafenis, dat zijn de opbrengsten. De opbrengst van het verhuur van het kerkgebouw en de opbrengst van de huur parkeerterrein door de school, is niet toereikend om een sluitende exploitatie te hebben. Met deze collecte kan een deel van het gat worden gedicht en wordt derhalve van harte aanbevolen.

27 februari 2022: Kerk en Pastoraat, Kosten energie en verwarming.
Ondanks dat we de kerk niet kunnen bezoeken, wordt het kerkgebouw iets verwarmd. Door de slechte isolatie gaat er veel warmte verloren en loopt de gasrekening aardig op. Wist u dat we in 2021 totaal 10527 m3 gas hebben verbruikt, totale kosten € 8467 en 5146 kWh hebben verbruikt, totale kosten € 771. De gemiddelde energiekosten in 2021 per zondag zijn dus € 177. De opbrengst van deze collecte wordt deels gebruikt om de energierekening te kunnen betalen.

terug
 
 
 
Vredekerk Soesterberg
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
PKN
JOP
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring
Gemeenteprofiel
Predikantenprofiel
Werkplan
 
 
 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.