PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Zondag 3 maart: Speciale gemeentebijeenkomst Zondag 3 maart: Speciale gemeentebijeenkomst

Gemeentebijeenkomst op zondag 3 maart na de dienst

We willen in aanwezigheid van ds. Fride Bonda hier na de dienst van 3 maart in de ontmoetingsruimte een nadere toelichting op geven. Uiteraard is er dan ook de gelegenheid tot het stellen van vragen en het geven van uw eigen mening in deze. We zullen na het interactieve deel alle daartoe bevoegde gemeenteleden vragen om anoniem de keuze op papier kenbaar te maken. Deze zullen worden opgehaald en geteld. Bij 2/3 meerderheid van de stemmen is de keus dan definitief.

Al met al een onvoorziene maar een in de ogen van de kerkenraad positieve wending in het belang van de vitaliteit en continuïteit van onze gemeente.
Uw komst naar de gemeentebijeenkomst op zondag 3 maart is dus van groot belang. Ik ga er dan ook vanuit dat er een grote opkomst zal zijn om uw keus kenbaar te maken. We verwachten een start om 11.15 uur als we allemaal zijn voorzien van een kopje koffie. Kunt u niet bij de kerkdienst zijn op 3 maart maar wilt u wel de bijeenkomst bijwonen dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Namens de kerkenraad nodig ik u van harte uit om op deze wijze een belangrijk besluit over onze nabije toekomst te nemen.

terug
 
 
 
Vredekerk Soesterberg
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
PKN
JOP
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring
Gemeenteprofiel
Predikantenprofiel
Werkplan
 
 
 
Vredekerk Soesterberg
 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.